Contact
Formulier

Locatie

Ligging

 

De werkplekken van Nextworkplace vind je in het centrum van Eindhoven. Door de ligging aan De Schimmelt, een zijstraat van Fellenoord (de verkeersader dwars door Eindhoven) en naast het NS-station en busstation Neckerspoel perfect bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De mogelijkheid bestaat om een eigen toegang te krijgen tot de onder gelegen parkeergarage De Bijenkorf.

De locatie ligt in hartje Eindhoven. Op een zonnige dag is het dan ook lekker om er in de pauze even tussenuit te knijpen  en de stad in te gaan, winkels te bezoeken of naar de ”architec te turen”. De winkels liggen op een afstand van nog geen minuut lopen vanuit de werkplekken en pal onder het gebouw zijn de eerste eetgelegenheden al te vinden. Met daarbij het beursgebouw niet te vergeten, de locatie in Eindhoven waar beurzen en evenementen worden gehouden.

Omgeving

Eindhoven is uitgeroepen tot de slimste regio ter wereld. Dit is dan ook duidelijk te zien aan de bedrijven die hier gevestigd zijn. Zo heb je het bedrijventerrein; de Hightech Campus. Hier zitten momenteel 144 bedrijven gevestigd die zich richten op technologie. Hier zitten miljoenenbedrijven, maar ook jonge ondernemingen die tot nog toe met veelbelovende ideeën en producten zijn gekomen.

Daarnaast is er de Technische Universiteit van Eindhoven welke wereldwijd bekend staat als een goed aangeschreven school.

In en rondom Eindhoven is ook genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er elke maand wel meerdere exposities, tentoonstellingen, beurzen, evenementen en ga zo maar door. Zo wordt bijvoorbeeld elk jaar de Dutch Design week in Eindhoven georganiseerd en word Eindhoven omgetoverd in een Walhalla voor de cultuursnuiver. Ook zijn in het centrum van Eindhoven de terrasjes te vinden, waar je in de zomer lekker in het zonnetje van een drankje kan genieten of in de winter een gezellig cafeetje op kan zoeken.

Werkplekken

 

Bij Nextworkplace huur je een luxe kantoorruimte, een werkplek of een vergaderruimte in een dynamische werkomgeving. Nextworkplace is een van de eerste organisatie die werkplekken creëert voor professionals met een passie voor vastgoed en alles wat er in deze bedrijfstak actief is. Door middel van een uniek concept, namelijk de open en ruime indeling van de werkplekken komen huurders en bezoekers van Nextworkplace met elkaar in contact op de werkvloer, in de wandelgangen, en in de ontspanningsruimtes. Deze ontmoetingen vormen vaak de basis van een nieuwe samenwerking tussen huurders.

Wanneer je een ruimte bij Nextworkplace huurt, dan betaal je alleen voor de plek die je huurt en de faciliteiten waar je ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Daarnaast zijn de huurtermijnen van alle werkplekken flexibel en is er altijd de mogelijkheid om door te schuiven naar een grotere ruimte wanneer er behoefte is aan meer capaciteit. Daarnaast zijn alle werkplekken ook nog eens gemeubileerd.

 

Flexibele werkplek

De flexibele werkplekken van Nextworkplace zijn er speciaal voor professionals die zich richten op dezelfde sector als u, namelijk de vastgoed sector. Wanneer je een werkplek huurt, dan deel je automatisch je omgeving met huurders met affiniteit voor vastgoed, van makelaar tot projectontwikkelaar. Deze professionals hebben voor Nextworkplace gekozen omdat ze open staan voor contacten en als een community samen willen werken.

Elke werkplek is stijlvol ingericht en heeft alles wat je nodig hebt om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Er zijn losse werkplekken beschikbaar in de werkruimtes, maar ook tafels voor meerdere personen om het samenwerken te bevorderen.

Er kan gebruik worden gemaakt van de losse werkplekken die er zijn voor personen die graag alleen willen werken. Je kunt aansluiten op een werkplek aan een grotere tafel voor wanneer je samen wilt werken, of wanneer je van gedachten wil kunnen wisselen met een professional binnen je vakgebied.

Werkruimte

De werkruimtes van Nextworkplace zijn net als de Flexibele werkplekken bestemd voor professionals in de vastgoed sector. Wanneer u een werkruimte huurt in plaats van een werkplek zit u nog steeds op dezelfde verdieping als de andere huurders, maar het verschil tussen een werkplek en werkruimte is dat de werkruimtes afgesloten zijn van de rest van de werkplekken. Je hebt dus als het ware een eigen kantoor in een open en dynamische ruimte.

En natuurlijk kunnen ook de huurders van de werkruimtes gebruik maken van alle faciliteiten op de locatie.

Vergaderruimte

Wanneer je een werkplek bij Nextworkplace huurt heb je altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van onze sfeervolle spreekkamer met daarbij de benodigde presentatiemiddelen. Of je nu een presentatie wilt geven over de aanleg van een nieuwe weg of een video wil laten zien waarmee je een nieuwbouwproject wil promoten, het kan allemaal in de speciaal ontworpen spreekkamer. Op deze manier kun je door middel van een breed scala aan presentatiemiddelen aan de ander laten zien waarom ze op jouw kunnen bouwen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een vergaderruimte te huren wanneer je geen gebruik maakt van een werkplek bij Nextworkplace. Ben jij iemand of wil je bedrijf graag een keer een presentatie geven in een professionele omgeving, dan bestaat altijd de mogelijkheid om de vergaderruimte voor een dag te huren. Bij Nextworkplace is flexibiliteit een van de keywoorden.

Ook wanneer je een vergaderruimte huurt kun je gebruik maken van alle faciliteiten  die wij bieden.