Contact
Formulier

Het concept

Over Nextworkplace

Nextworkplace is een onderneming die zich richt op het nieuwe werken met als doelgroep de vastgoed sector. Werken vindt niet meer alleen plaats op kantoor tussen negen en half zes, maar ook buiten de reguliere uren en op flexibele plekken, zoals thuis. Met als doel een optimale tijdsbenutting en daarmee een optimaal resultaat.

Daarnaast biedt Nextworkplace de gelegenheid om in contact te komen met professionals binnen de vastgoed sector. Ideaal om ervaring op te doen, contacten te leggen en samenwerkingen te starten zonder actief op zoek te moeten naar potentiële partners, omdat je al met professionals in één ruimte zit! Nextworkplace staat niet alleen voor ‘volgende’/’nieuwe’ werkplek, het staat ook voor Networkplace. De naam zegt genoeg.

De voordelen die Nextworkplace biedt zijn enorm. Er kan in vrijheid gewerkt worden, je zit niet vast aan vaste werktijden, je kunt altijd gebruik maken van je werkplek, of het nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is. Klanten hoeven niet meer thuis ontvangen te worden, dit kan op een professionele manier op een A-locatie. Daarbovenop zijn alle werkplekken flexibel van termijn en maandelijks op te zeggen.

De werkplekken van Nextworkplace zijn gelegen in hartje Eindhoven. Een broedplaats voor start-ups en gelegen in de slimste regio van de wereld. De Hightech Campus met 144 innovatieve bedrijven ligt op een steenworp afstand, dus voor een eventuele samenwerking buiten het kantoor hoeft u ook niet ver te zoeken.

Daarnaast biedt Nextworkplace diverse werkplekken in verschillende vormen en maten zodat er voor ieder wat wils tussen zit. De ruimtes zijn allemaal flexibel te huur, van een single werkplek tot een grote werkruimte of vergaderzaal. Er wordt gebruik gemaakt van kortlopende contracten, zodat risico’s van lange huurcontracten worden weggenomen. Door de flexibiliteit zit je bij Nextworkplace  vast goed!

Facilities

Full list Kantoor-massage
Full list Receptiebalie
Full list Gratis Koffie & Thee
Lockers Parkeergelegenheid Printservice
Spreekkamer met AV NExT Café High Speed wifi